voor ouders

We zijn dol op
betrokken ouders!

Doe je mee?

Wij hechten veel waarde aan de betrokkenheid van ouders bij de Wiekentschool. Bij inschrijving van een tiener voeren wij altijd een intakegesprek met deelnemer en ouders. Wat mogen jullie van ons verwachten? En we beantwoorden natuurlijk alle vragen.

Gedurende het traject van 2,5 jaar nodigen we ouders 2 keer per jaar uit om mee te kijken bij de Wiekentschool. Ook voeren we 1 keer per jaar een voortgangsgesprek. We hechten veel waarde aan de aanwezigheid van de deelnemers.

Heb je zelf een leuke baan waarover je iets kunt vertellen? Kun je ons helpen om kinderen naar locaties te brengen? Wil je als vrijwilliger bij de Wiekentschool aan de slag? Meld je hieronder aan en we nemen z.s.m. contact met je op.